Corona (COVID-19) update

De 6e Monarch Rally (gepland voor 19 april) gaat dit jaar NIET door! De Corona-crisis en de gevolgen van de nu al van kracht zijnde maatregelen hebben tot dat besluit geleid. De verwachting is namelijk, dat de crisis op 6 april niet meteen afgelopen zal zijn. Het zal nog wel een tijdje voortduren. . . . Uitstel naar de 2e helft van dit jaar is even overwogen, maar niet als een relevantie optie overgenomen. Immers, heel veel evenementen (ook hele grote) die nu worden afgelast zullen naar de 2e helft van 2020 worden verplaatst.
Iedereen die zich al had ingeschreven, de start- en eindlocatie en de geplande pleisterplekken onderweg zullen z.s.m. persoonlijk worden geïnformeerd en natuurlijk zal het inschrijfgeld (indien al betaald) worden teruggestort.
Wij wensen U de komende tijd veel sterkte en gezondheid en hopen U in 2021 als deelnemer of anderszins in goede gezondheid te ontmoeten bij de in 2021 te organiseren 6e Monarch Rally.

 

Monarch Rally 2020

De website is eind januari vernieuwd en de inschrijving is per 02-02-2020 geopend.

Inmiddels hebben de eerste 26 deelnemers zich aangemeld:

Deelnemers MonarchRally 2020   
Nr. Bestuurder Navigator Merk auto
1 Braamhorst, Evert Wiersma, Tanja BMW Z4
2 Huitema, Geert Huitema, Riny SEAT Arona
3 Aa, Joop van der van der Aa, Annette Citroën Dyane 6
4 Weide, Pieter van der Weide, Christel van der Abarth 595
5 Middag, Jan Middag, Diny Renault Clio Estate
6 Stuiver, Harm Weide, Maarten van der Mini Roadstar
7 Koster, Erwin Koster, Maurice Mercedes S 380
8 Veeninga, Richard Veeninga, Monique Fiat Barchetta
9 Haandrikman, Ron Pompsta, Freda Mercedes C220
10 Vermeulen, Miranda Hofstra, Chantal Peugeot 207 cabrio
11 Stadman, Kjeld Mos, W. Dikke Volvo
12 Koolen, Johanna Koolen, Peter Range Rover Evoque
13 Katerberg, Els Buursema, Erik Mazda mx 5
14 Voortman, Tom Voortman-Duitman, Ineke Volvo XC 70
15 Velde, Harry van der Velde, Monique van der Mercedes GLK 350
16 Haasken, Rikus Boerma, Jan Mercedes 280 SE
17 Trip, Wim Veldman, Annechien ???
18 Veldman, Margriet Otten, Jose Citroën
19 Huizing, Henk Huizing. Annemarie Landrover Discovery
20 Voppen, Gerard Voppen, Christien BMW Z4
21 Grooten, Daron Meinders, Mark Dikke bak
22 Kerkdijk, Berhard Wijnands, Joop Porsche boxter
23 Roo, Arnold de Roo-Bos, Astrid de Porsche boxter
24 Bos, Bert Jonge-Bos, Alie de Mini Cooper Coupe
25 Jonge, Rob de Jonge, Alex de Cadillac CTS
26 Boer, Jan Jaap de Dorgelo, Ronald Ford Galaxy
27 Staats, Henk Middelkoop, Henk Seat Ibiza Bocanegra

 Laatste update deelnemerslijst: 04-03-2020 | 13:23

 

Hieronder een terugblik op 2019:


21 april 2019

Terugblik op de Monarchrally 2019.

Als organisatie van de rally kijken wij met zeer veel plezier en tevredenheid terug op de rally van zondag 14 april 2019.

Beetje fris maar met het zonnetje erbij was het goed te doen, zelfs voor onze cabriorijders.

Veel complimenten zijn gemaakt over de route door de mooie stukken natuur van Drenthe en Friesland. Gedurende de gehele dag zagen wij mensen enthousiast met elkaar in gesprek over de plaatjes, de rebus, de vragen enz. Dat het allemaal niet even gemakkelijk was, blijkt wel uit de uitslag.

Maar het belangrijkste blijft staan:

Wij hebben met elkaar een mooie en amusante dag gehad.

Wij hebben met elkaar genoten van de mooie natuur en de bezienswaardigheden.

Wij hebben allemaal veilig de eindbestemming gehaald.

EN BOVENAL:

Met elkaar hebben wij invulling kunnen geven aan het Goede Doel van deze dag!


Met de bijdragen en steun van alle deelnemers aan en sponsoren van de rally (allen, van harte bedankt) konden
Twee Racerunners voor de Gehandicapten Sportclub Emmen worden aangeschaft.

De uitslagenlijst staat hieronder.

 

 

7 april 2019

Nog 1 week te gaan en dan is het zover. Dan gaan we de 5de rally rijden van Rotary Monarch te Emmen. De route-uitzetters zijn super enthousiast over de route. Het was even spannend maar ook de beoogde horeca voor de lunch en diner is gelukt.  Op dit moment hebben zich 61 equippes ingeschreven. Daar zijn we erg blij mee. Vrijdag mailen wij u allemaal de startnummers en andere benodigde documenten toe. Wij zien u graag zondag 14 april vanaf 9.30 uur bij De Witte Olifant in Klazienaveen.

20190317 Inschrijflijst MonarchRally 2019

16 maart 2019

De inschrijvingen komen binnen! Bent u benieuwd wie zich voor de komende rally op 14 april 2019 al hebben ingeschreven. Ze staan allemaal vermeld in de inschrijflijst hiernaast..

 

1 november 2018

Het is zover, tijdens 1 van de eerste bijeenkomsten van Rotary Monarch hebben we gevraagd aan de leden welke goede doelen ze graag wilden voordragen voor de opbrengst van de rally. Uit 5 ingebrachte doelen is met een meerderheid van stemmen gekozen om ons dit jaar in te zetten voor de Gehandicapten Sport Club Emmen. Zij hebben een aantal kinderen met een lichamelijke beperking die moeite hebben met lopen. Door te trainen en wedstrijdjes te doen op een racerunner hebben zij de mogelijkheid om een ontzettende leuke sport te beoefenen. 


 

 

Monarch Rally 2018

25 april 2018
Uitslagen 2018De vierde Monarch Rally was weer een succes. Met weer nieuwe gezichten en vele oude bekenden. Bedankt voor jullie deelname! Onze fotograaf is momenteel druk doende met de bewerking van de prachtige foto's die hij maakte. Zeer binnenkort vindt u die terug in het fotoalbum, hier op de site. Natuurlijk bent u daarnaast ook erg benieuwd naar de uitslagen van de rally. Deze vindt u hier.

15 februari 2018
De eerste deelnemers meldden zich al aan. We willen hen van hieruit hartelijk welkom heten. Fijn dat jullie erbij zijn!

En... onze sterfotograaf Tinus Tibbe zegde net ook zijn deelname als rallyfotograaf toe. Daar zijn we heel blij mee!

 


 

 

 

Monarch Rally 2017

Zodra de organisatie nieuws weet te melden met betrekking tot de Monarch Rally van 2 april 2017 leest u dit hieronder... 

We zijn uiterst blij, de wens van 80 equipes haalden we! Ook ontvingen we bijdragen van sponsors. Heel veel dank hiervoor! 

3 april 2017
UitslagWe kijken terug op een heel gezellige en geslaagde rally! Binnenkort maken we de opbrengst bekend en willen we de overhandiging van de bijzondere mensen van Stichting debra en Vlinderkind overhandigen. Natuurlijk zetten we de uitslagen en de winnaars nog even op een rijtje.

U vindt deze hiernaast. Ook verzamelen we momenteel de foto's die zijn gemaakt. We plaatsen de foto's deze week!


21 maart 2017
Deze dinsdag ontvingen we, voor de (pers)presentatie, UMCG-dermatoloog Marieke Bolling, Edwin en Karin Hindriks (ouders van EB-patiëntje Bente), Hennie Verhoef van patiëntenvereniging DEBRA Nederland en Linda Koehorst van stichting Vlinderkind. Zij vertelden over wat EB is en wat daarvan de medische, sociale en psychosociale gevolgen zijn. Natuurlijk kwam ook het onderwerp onderzoek aan bod, alsook de impact van EB en hoe het is te leven met deze verschikkelijke ziekte. Linda toonde de teaser van de, in oktober uit te brengen, documentaire "The worst disease you've never heard of' (hier de link naar de teaser. Let wel... het zijn zeer aangrijpende beelden). We zijn blij dat we als Rotary Emmen-Monarch met onze rally een bijdrage kunnen leveren aan onderzoek naar deze ziekte.

28 februari 2017
Dinsdag 21 maart komen enkele leden van Stichting Debra en Vlinderkind en een van de onderzoekers uit het UMCG naar Emmen om een presentatie te geven over hun goede werk. Rotaryclub Emmen-Monarch organiseert hiervoor een perspresentatie. Bij interesse om deel te nemen, kunt u contact opnemen met Hanneke van Kammen, telefoon 06-27396397.

7 februari 2017
We hebben heugelijk nieuws! Professor Dokter M.F. Jonkman, UMCG-onderzoeker naar Epidermolysis Bullosa, rijdt ook mee! Ook voor u een: Hartelijk welkom!

 


Monarch Rally 2016

We kijken met een warm gevoel terug op de Monarch Rally van 2016. Maar liefst 63 equipes namen deel en brachten met elkaar een mooie donatie voor Hospice 't Huis van Heden in Emmen op. Deze bracht 6500 euro op en Rotary Emmen-Monarch vulde dat bedrag aan tot 10.000 euro. Voorzitter Bea Venema overhandigde namens Rotary Monarch de cheque aan voorzitter Harm Brummel van de stichting Hospice Emmen. De organisatie 't Huis van Heden bekostigt het verblijf en de verzorging van ernstig zieken in de woning in de Emmer bossen grotendeels uit donaties, giften en opbrengsten van sponsoracties.

 


Monarch Rally 2015

De Monarch Rally 2015 was enorm gezellig en beslist een succes! De opbrengst was 2500 euro. De overhandiging van clubvoorzitter Bert de Groot aan dierenpark directeur Frankwin van Beers en dierenparkmedewerker Martijn Anemaat, mede verantwoordelijk voor de Dreamnight at the Zoo 2015, was een klein feestje. Uitgelaten kinderen van enkele rallydeelnemers waaierden dinsdag 12 mei de opbrengst zo Dierenpark Emmen in.

Klik hier voor de foto’s van de rally.

Seat Ibiza Bocanegra